Dra. Maria Sueiras Gil

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Neurofisiologia Clínica

Metge/ssa

Sóc especialista en Neurofisiologia Clínica i actualment exerceixo la major part de la meva activitat assistencial com a facultativa sènior de la secció d'Electroencefalografia (EEG) de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron de Barcelona. També participo com a membre de la Unitat de Neurotraumatologia i Neurocirurgia (UNINN) de l’Institut de Recerca Vall d’Hebron (VHIR).

Currículum

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) (1990). Especialista en Neurofisiologia Clínica, Hospital Universitari Vall d’Hebron (HUVH) Barcelona (M.I.R. 1991-1994). Doctorada cum laude en Medicina i Cirurgia per la UAB (2021). Docent en cursos de Neurofisiologia Clínica dirigits per l’Institut Català de la Salut i en la formació d’estudiants de medicina de la Universitat de Barcelona (1996-2005), la UAB (des del 2005) i metges interns residents (des del 1995).
Neuroinvestigadora de la Unidad de Neurotraumatologia i Neurocirurgia (UNINN) de l’Institut de Recerca Vall d’Hebron (VHIR) (des de 2005), també contribueixo com a investigadora principal i coinvestigadora en diferents projectes d'investigació becats pel Fondo de Investigación Sanitaria (F.I.S.), fundacions i societats científiques; així com assaigs clínics de la Unitat d’Epilèpsia i Unitat de Neurovascular, entre d’altres.
Autora d’articles a publicacions de revistes nacionals i internacionals (Q1 i Q2). Distingida amb el premi Cosimo Ajmone-Marsan pel Comitè Editorial del Journal of Clinical Neurophysiology amb la participació de l'American Clinical Neurophysiology Society (2021). Ponent i revisora experta de la Revista de Neurologia (2005-2006) i > 10 llibres a l'àmbit de les Neurociències.
ORCID: http://orcid.org/0000-0003-3184-5615
Maria Sueiras Gil

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Neurofisiologia Clínica

Metge/ssa

Vall Hebron Institut de Recerca

Unitat de recerca en neurotraumatologia i neurocirurgia (UNINN)

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.