Dra. Marta Garrido Pontnou

Institucions

Serveis transversals

Anatomia Patològica

Metge

Sóc metgessa adjunta del servei d'Anatomia Patològica i estic especialitzada en patologia pediàtrica, fetal i perinatal, sent la patòloga referent del servei en aquest àmbit tant en el diagnòstic assistencial, la docència i la investigació.

Currículum

Vaig cursar l'especialitat d'Anatomia Patològica a l’Hospital Clínic de Barcelona, finalitzant l’any 2006. Vaig treballar com a patòloga adjunta a l’Institut Universitari Dexeus, durant un any. Posteriorment, i fins avui, sóc la patòloga coordinadora de la unitat de patologia pediàtrica, fetal i perinatal amb especial interès en la patologia oncològica pediàtrica, funcional i del desenvolupament. Participo de forma activa en diverses societats científiques i grups de recerca (SEAP, SCAP, PPS, SIOP, EPSSGA). Sóc tutora de residents d’Anatomia Patològica, acreditada des de l’any 2016.
Marta Garrido Pontnou

Institucions

Serveis transversals

Anatomia Patològica

Metge

Vall Hebron Institut de Recerca

Medicina genètica

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.