Sra. Marta Juan

Institucions

Serveis transversals

Enginyera

Soc enginyera biomèdica, amb formació en innovació, emprenedoria i gestió en l'àmbit de la salut. Formo part de la Unitat de Processos de l'Hospital, que té l'objectiu de reestructurar i optimitzar els circuits assistencials per reforçar els aspectes que contribueixen en el benestar dels pacients i els professionals, i eliminar els elements que no aporten valor. Treballo en projectes de millora contínua, estandardització de procediments i altres iniciatives orientades a la qualitat assistencial i la satisfacció dels pacients.

Currículum

Em vaig graduar en Enginyeria Biomèdica a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) l'any 2020, i el 2022 vaig finalitzar el Màster en Innovació i Emprenedoria en Enginyeria Biomèdica a la Universitat de Barcelona (UB). Ara estic cursant el Màster en Gestió Hospitalària i de Serveis Sanitaris, també a la UB. Tinc experiència en consultoria en l'àmbit de la salut, i actualment exerceixo com a Enginyera de Processos a la Direcció de Qualitat, Processos i Innovació de l'Hospital Vall d'Hebron.
Marta Juan

Institucions

Serveis transversals

Enginyera

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.