Sra. Mireia Casamajor Castañeira

Institucions

Soc la Mireia Casamajor, Cap de la Unitat de Licitacions i Compres del VHIR. M'encarrego d'assessorar al personal d'estructura i al col·lectiu investigador en matèria de contractació pública, vetllant pel compliment rigorós de la normativa d'aplicació en el sector públic i superviso totes les compres i despeses que es realitzen a la Fundació.

Currículum

Llicenciada en Dret. Advocada de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona.
Vinculada a l’Administració Pública des de l’any 2003.
Al llarg d’aquests 20 anys, he adquirit experiència i coneixements en el sector públic, formant part de l'assessoria jurídica, representant a l'Administració davant els Jutjats i Tribunals i actuant com advocada del Departament de Contractació Pública, matèria en la qual m'he especialitzat.
Mireia Casamajor Castañeira

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Cap d'Unitat

Unitat de Licitacions i Compres

Direcció de Finances

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.