Sra. Mireia Navarro Sebastián

Institucions

Soc la cap de la Unitat de Suport als Comitès d'Ètica (USCE) al Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR), i secretària tècnica del Comitè d'ètica de la investigació amb medicaments (CEIm) de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron (HUVH).

Currículum

Em vaig llicenciar en Ciències Químiques a la UB (1997) amb un màster en reproducció humana a l'IVI (2005). Inicialment vaig treballar a l'àrea de "regulatory affairs" per finalment especialitzar-me a l'àrea de bioètica i assaigs clínics. Soc membre fundadora d'ANCEI (Asociación Nacional de Comités de Ética de la Investigación), i membre del "Grupo de Coordinación de Ensayos Clínicos AEMPs-CEIms" i "Grupo de trabajo EOMS/CEIm". Des de 2022 sóc coordinadora del curs "Especialista en gestión Administrativa de Ensayos Clínicos (CTA)" del VHIR i des de 2020 soc professora a l'assignatura "Bioética y legislación" del Máster de Genética Asistencial de la Universitat Autònoma de Barcelona.
Mireia Navarro Sebastián

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Cap d'Unitat

Direcció d'Estratègia Externa

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.