Sra. Mireia Navarro Sebastián

Institucions

Soc la cap de la Unitat de Suport als Comitès d'Ètica (USCE) al Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR), i secretària tècnica del Comitè d'ètica de la investigació amb medicaments (CEIm) de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron (HUVH).

Currículum

Em vaig llicenciar en Ciències Químiques a la UB (1997) amb un màster en reproducció humana a l'IVI (2005). Inicialment vaig treballar a l'àrea de "regulatory affairs" per finalment especialitzar-me a l'àrea de bioètica i assaigs clínics. Soc membre fundadora d'ANCEI (Asociación Nacional de Comités de Ética de la Investigación), i membre del "Grupo de Coordinación de Ensayos Clínicos AEMPs-CEIms" i "Grupo de trabajo EOMS/CEIm". Des de 2022 sóc coordinadora del curs "Especialista en gestión Administrativa de Ensayos Clínicos (CTA)" del VHIR i des de 2020 soc professora a l'assignatura "Bioética y legislación" del Máster de Genética Asistencial de la Universitat Autònoma de Barcelona.
Mireia Navarro Sebastián

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Cap d'Unitat

Unitat de Suport als Comitès d'Ètica (USCE)

Àrea de Core Facilities

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.