Dra. Miriam de Nadal

Institucions

Hospital General

Anestesiologia, Reanimació i Tractament del Dolor

Soc llicenciada en Medicina i Cirurgia i especialista en Anestesiologia i Reanimació. Vaig acabar la Tesi Doctoral l'any 1998. Des del 1995 treballo al Servei d'Anestesiologia i Reanimació de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Actualment soc cap Clínic d'Anestesiologia i responsable de la Unitat de Reanimació. Investigadora sènior de la Unitat de Recerca de Neurotraumatologia i Neurocirurgia (UNINN), dins l'eCORE Brain & Mind and Behaviour de l'Institut de Recerca Vall d’Hebron, Soc professora associada de la UAB i Instructora de suport vital avançat per l'European Resuscitation Council.

Currículum

Des del 2005 coordino la Unitat de Reanimació de l'HUVH, com a responsable de l'àrea de crítics quirúrgics, els meus camps clínics d'interès són la Medicina Perioperatòria i la Monitorització Hemodinàmica. Coordino la Secció de Crítics de la Societat Catalana d'Anestesiologia (SCARTD) i soc membre del Grup de Treball de Cures Intensives de la Sociedad Española de Anestesiología (SEDAR). He estat Tutora acreditada de l'especialitat d'Anestesiologia i Reanimació (2004-2013) i Vocal de la Comissió de Docència de la Societat Catalana d'Anestesiologia (2004-2009). Professora associada del Departament de Cirurgia de la Facultat de Medicina de la UAB i coordinadora de l'àrea de simulació clínica de la Unitat Docent HUVH. Directora de 12 tesis doctorals i Professora en Màsters de postgrau a la UAB i la UB. En relació amb la recerca, soc responsable al centre dels projectes internacionals cooperatius liderats per la Universitat de McMaster (Canadà) i de projectes de recerca de la European Society of Anesthesiology and Intensive Care (ESAIC). Els meus indicadors generals de qualitat de la producció científica es poden consultar a ORCID: http://orcid.org/0000-0002-4559-2463, SCOPUS ID: 6602959140, Researcher ID: J-8127-2017
Miriam de Nadal

Institucions

Hospital General

Anestesiologia, Reanimació i Tractament del Dolor

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a principal

Unitat de recerca en neurotraumatologia i neurocirurgia (UNINN)

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.