Dr. Moisés Labrador Horrillo

Institucions

Sóc especialista MIR en Immunologia des del 1996 i en Al·lergologia des del 2007. Entremig, el 1999 vaig llegir la meva tesi titulada “Connectivopaties mixtes: descripció d'un nou autoanticòs nucleolar. Estudi d'un model murí de MECH crònica” que va ser distingida en premi extraordinari de Doctorat el 2001. Des de 2007 fins a l'actualitat, he treballat com a metge facultatiu especialista en Al·lergologia a la Secció d’Al·lergologia de l’Hospital Vall d'Hebron. Soc professor de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona des del 2009, aquest 2021 he obtingut la plaça de Professor Titular. He estat Director o Codirector de 6 tesis doctorals i 4 Treballs de Fi de Grau.

Currículum

Sóc metge especialista d’Al·lergologia de l’Hospital Universitari Vall d'Hebron des del 2007. Abans que la formació MIR en Al·lergologia vaig fer la formació MIR en Immunologia a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, així sóc “doble especialista”. Soc Doctor en medicina i Cirurgia.

La meva àrea d’investigació actual es centra en l'àrea de l'al·lèrgia: urticària crònica, asma bronquial, al·lèrgia molecular (nsLTP i al·lèrgia a himenòpters), dessensibilització a medicaments de quimioteràpia i estudi de mediadors d'anafilaxi i en l’area immunologia en malalties autoimmunes, específicament en la detecció d’autoanticossos en miopaties inflamatòries idiopàtiques; en les immunodeficiències, específicament l'angioedema hereditari.

La meva vocació inclou la docència, motiu pel qual col·laboro com a professor Titular de la Llicenciatura de Medicina a la Universitat Autònoma de Barcelona des del 2009, Màster d'immuno-al·lergologia de la UB/UAB. Des del 2007, i participo de la realització de cursos dirigits a al·lergòleg sobre diagnòstic molecular, estudi, al·lèrgia a verí d'himenòpters i formació específica en angioedema hereditari.

He participat com Investigador principal o subinvestigador en més de 15 assaigs clínics de Lupus eritematosos sistèmics, urticària crònica, angioedema hereditari, asma i immunoteràpia amb al·lèrgens.

Soc autor o coautor de més de 100 articles indexats de PubMed en el camp de l’autoimmunitat i l'al·lèrgia, i també diversos capítols de llibres publicats a la mateixa àrea.

 

Grups de recerca

Moisés Labrador Horrillo

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a principal

Malalties sistèmiques

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.