Dra. Montserrat Aguilera Pujabet

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Urologia Pediàtrica

Metge/ssa

Pertanyo al servei de cirurgia pediàtrica i estic especialitzada en Urologia Pediàtrica. Entre les meves àrees d'interès, s'hi troba a més a més de la patologia quirúrgica general pediàtrica, la urologia pediàtrica mínimament invasiva i la cirurgia reconstructiva urològica. Participo activament en el Comitè d'Espina Bífida, el Comitè de Trasplantament Renal Pediàtric, el Comitè de DDS, el Comitè de malformacions ginecològiques de l'adolescent i del Comitè de Transició Urològica. Enamorada de la docència sóc la coordinadora de les sessions de formació del servei i de les sessions de formació dels residents de cirurgia pediàtrica. Sóc membre de l'equip d'Atenció Inicial al Trauma Pediàtric.

Currículum

Després de finalitzar el 2019 la meva formació com a cirurgiana pediàtrica a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona (via MIR) vaig estar a l’Hospital Germans Trias i Pujol fins al 2021, moment en el qual em vaig reincorporar al servei de cirurgia pediàtrica a la Unitat d'Urologia Pediàtrica.
Vaig completar la meva formació amb estades als serveis de Cirurgia Pediàtrica de l’Hôpital Necker-Enfants Malades de París i l’Hôpital CHU de Montpellier, a França.
Sóc membre de la European Society of Pediatric Urology, la Sociedad Española de Cirurgía Pediátrica i la Societat Catalana de Pediatria.

Actualment investigo sobre patologia quirúrgica abdominal aguda de la infància.
Montserrat Aguilera Pujabet

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Urologia Pediàtrica

Metge/ssa

Vall Hebron Institut de Recerca

Bioenginyeria, teràpia cel·lular i cirurgia en malformacions congènites

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.