Sra. Montserrat Giménez Prous

Institucions

Gerent del Vall Hebron Institut de Recerca, amb més de 25 anys d'experiència en la gestió dins de l'entorn de la recerca biomèdica.

Currículum

Censor Jurat de Comptes, PADE IESE, Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UB. Experiència en auditoria financera i en gestió d’entitats sense ànim de lucre, desenvolupant i implementant un nou model de gestió econòmica a diverses Fundacions de Recerca de l'Estat (hospitals com el 12 d'octubre, Gregorio Marañón o La Princesa de Madrid) com soci-Director de GML.

Arribo al Vall d’Hebron Institut de Recerca, l'any 1994, tot just quan acabava de crear-se, col·laborant en el disseny organitzatiu i econòmic de la Institució. Són ja, més de 25 anys vinculada al VHIR, primer com a responsable administrativa-econòmica, després com a cap d'unitat de gestió econòmica i, des de 2014 com a gerent. Actualment membre del Comitè de Direcció i responsable de l’Àrea de Gestió Econòmic-Financera, l’Àrea de Recursos Humans i Jurídic, l’Àrea de Transformació Digital i Qualitat, i l’Àrea de Serveis Generals i Infraestructures.
Montserrat  Giménez Prous

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Administrador

Gerència

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.