Sra. Montserrat Molano i Flores

Institucions

Soc personal de gestió al VHIR des de fa divuit anys, on he contribuït amb suport administratiu i de gestió en àrees on la recerca i la docència es troben vinculades a l'ús d'animals de laboratori. Actualment, formo part del Comitè d'Ètica d'Experimentació Animal (CEEA), on col·laboro en la gestió documental a més de participar activament com a membre no científic.

Currículum

Les meves competències professionals i el coneixement que aporto està dividit en diversos camps: realització d'informes i estadístiques anuals d'activitat; col·laboració en la redacció de la memòria institucional; suport en la gestió documental i formalització de la documentació oficial relacionada amb els projectes del CEEA; gestions amb l'autoritat competent.

A més, formo part del Comitè d'Empresa i de diverses comissions, entre elles la Comissió de Formació i la Comissió d'Igualtat: soc agent d'igualtat i participo activament en la implementació i avaluació d'actuacions i polítiques encaminades a la consecució de la igualtat d'oportunitats en el VHIR.
Montserrat Molano i Flores

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Administratiu/va

Àrea de Core Facilities

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.