Sra. Montserrat Molano i Flores

Institucions

Soc personal de gestió al VHIR des de fa divuit anys i durant aquest temps he contribuït al servei de Coordinació de Laboratoris amb suport al personal investigador. També he participat en la gestió d’unitats on la recerca i la docència es troben vinculades a l'ús d'animals de laboratori: Laboratory Animal Service, Experimental Surgery Unit i Comitè d'Ètica d'Experimentació Animal, on vaig participar activament com a membre no científic.

Currículum

Actualment, formo part activa com a presidenta en la representació del conjunt del personal treballador del Comitè d'Empresa del VHIR. Així mateix, col·laboro dinàmicament en la Comissió de Formació impulsant el desenvolupament professional en l'àmbit de la recerca i la transferència de resultats. A més, coopero amb la Comissió d'Igualtat i participo activament en la implementació i avaluació d'actuacions i polítiques encaminades a la consecució de la igualtat d'oportunitats, ja que soc agent d'igualtat.
Montserrat Molano i Flores

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Administratiu/va

Direcció d'Estratègia Externa

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.