Dr. Narcís Saubi Roca

Institucions

Sóc Bioquímic, i estic en el departament de Microbiologia, treballant en el desenvolupament d'una vacuna preventiva contra el VIH i SARS-CoV-2. Estem fent servir dos models de vacuna: un basat en el Bacil Calmette-Guerin (BCG), i l'altre basat en Virus-Like particles (VLP) del virus del papil·loma humà.

Currículum

Des del juny del 2019 estic al Departament de Microbiologia del VHIR, en el Grup de Recerca en Vacunes Preventives contra el VIH, dirigit pel Dr. Joan Joseph.

Anteriorment, havia estat, des del 2005, en el mateix grup de recerca a l'Hospital Clínic-IDIBAPS. Allà vaig fer la meva tesi doctoral.

Em vaig iniciar en la recerca i desenvolupament de vacunes a Laboratorios Hipra, S.A., on vaig estar treballant durant 13 anys en vacunes contra virus aviars, porcins i bovins.
Narcís Saubi Roca

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.