Dra. Natalia Navarro Barea

Institucions

Sóc graduada en Ciències Biomèdiques per la Universitat Autònoma de Barcelona i actualment estic realitzant la tesi doctoral al laboratori d'Investigació Translacional en Càncer en la Infància i l’Adolescència.

Currículum

Em vaig graduar en Ciències Biomèdiques a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) l’any 2015 i posteriorment vaig realitzar el Màster en Investigació Biomèdica Translacional, també a la UAB (2016).
Actualment, estic realitzant la tesi doctoral al grup d'Investigació Translacional en Càncer en la Infància i l’Adolescència, centrada en l’estudi de noves possibles teràpies pel Rabdomiosarcoma.
Natalia Navarro Barea

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.