Sra. Nerea Gómez Mateos

Institucions

Pertanyo a l'equip de Malalties Metabòliques i Infeccioses del Fetge de la Unitat de Recerca de Malalties Cròniques del Fetge de l'Institut de Recerca Vall d'Hebron.

Currículum

Tinc formació universitària a la Universitat de Barcelona en el Grau d'Infermeria i en el grau de Nutrició Humana i Dietètica, amb estudis de màster d'Intervenció psicològica en Trastorns de la Conducta Alimentària i Obesitat i en Salut Mental i Psiquiatria.

He treballat com a infermera assistencial en plantes d'Hospitalització de Malalties Digestives i Metabòliques i en centres d'Hospitalització de Salut Mental especialitats en Trastorns de la Conducta Alimentària.
Nerea Gómez Mateos

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Malalties hepàtiques

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.