Sra. Nerea Sánchez Gaona

Institucions

El meu nom és Nerea Sánchez i sóc investigadora predoctoral al grup d'investigació translacional del VHIR dins del servei de malalties infeccioses.

Currículum

Vaig estudiar el grau de Bioquímica (2014-2018) a la Universitat Autònoma de Barcelona i l'any següent vaig cursar el màster d'Immunologia Avançada de la Universitat de Barcelona. Al tercer any del grau vaig realitzar les pràctiques a l'Institut de Ciència de Materials, al grup de recerca Nanomolecular, aprenent a realitzar cultius cel·lulars i assajos de purificació i activació de linfòcits. A l'últim any de carrera vaig participar al programa "A Future in Biomedicine" a l'Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona, on vaig treballar al laboratori de Traducció Genètica, aprenent i millorant tècniques de biologia molecular i cloning. Per últim, durant el curs del màster, vaig realitzar el treball de fi de màster al grup d'Immunologia Diagnòstica del servei d'Immunologia de l'Hospital Vall d'Hebron, aprenent les bases de les malalties autoimmunitàries de la tiroides i millorant les habilitats de biologia cel·lular adquirides.
Nerea Sánchez Gaona

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a predoctoral

Malalties infeccioses

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.