Dr. Nicolás Fissolo

Institucions

Centre d'Esclerosi Múltiple de Catalunya

Investigador/a postdoctoral

Sóc bioquímic i doctor en biologia humana. Des de 2008 treballo com a investigador en el grup de recerca de neuroimmunologia clínica del Centre d’Esclerosi Múltiple de Catalunya (Cemcat). La meva activitat se centra en l'estudi de l'esclerosi múltiple, principalment en la identificació de biomarcadors moleculars relacionats amb diferents aspectes de la malaltia.

Currículum

Em vaig graduar com a bioquímic l'any 1999 a la Universitat de Córdoba (Argentina) i el 2005 vaig obtenir el doctorat en biologia humana per la Universitat d'Ulm (Alemanya) amb un treball en el camp de les vacunes d'ADN. Posteriorment, vaig dur a terme una estada postdoctoral de tres anys a l'Hertie Institut for Brain Research de la Universitat de Tübingen (Alemanya) enfocat a l’estudi de la presentació antigènica en l'esclerosi múltiple. El 2008 em vaig unir al grup de recerca de neuroimmunologia clínica del Cemcat, dirigit pel Dr. Xavier Montalban, on treballo actualment.
Des de 2010 soc investigador principal de diversos projectes enfocats a la identificació de nous biomarcadors moleculars que permetin caracteritzar els diferents aspectes de l'esclerosi múltiple, com ara els biomarcadors pronòstics en les fases inicials de la malaltia, els biomarcadors de resposta al tractament i els biomarcadors d'activitat de la malaltia.


Since 2010 I have been working as principal investigator of several projects focused on the identification of new molecular biomarkers that allow the characterization of the different aspects of the disease, among which are included prognostic biomarkers in the initial phases of the disease, biomarkers of response to treatment, and biomarkers of disease activity.
Nicolás  Fissolo

Institucions

Centre d'Esclerosi Múltiple de Catalunya

Investigador/a postdoctoral

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a principal

Neuroimmunologia clínica

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.