Sra. Núria Castany Viñas

Institucions

Serveis transversals

Project Manager

Estic graduada en Administració i Direcció d'Empreses i formo part de la Unitat d'Innovació participant tant en el desenvolupament i la implementació de projectes interns de l'hospital com en projectes d'àmbit europeu. El meu objectiu és formar-me i créixer tant professionalment com personalment per poder contribuir en la millora de la pràctica assistencial i en la qualitat de vida dels pacients gràcies a la implementació de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

Currículum

Em vaig graduar en Administració i Direcció d'Empreses a la Universitat de Barcelona (UB) l'any 2019 i posteriorment, l'any 2021, vaig realitzar el Màster en eHealth: Tecnologies de la informació i gestió sanitària a La Salle.
Tinc més de dos anys d'experiència en el sector sanitari i actualment estic gestionant projectes d'innovació assistencial sota la direcció de Qualitat, Processos i Innovació.
Núria Castany Viñas

Institucions

Serveis transversals

Project Manager

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.