Dra. Núria Crua Asensio

Institucions

Soc investigadora, interessada a aprendre tota mena de tècnica de laboratori. Estic especialitzada en biologia molecular, i també he fet el curs de manipulació d'animals d’experimentació. D’altra banda, he après a treballar amb cultius cel·lulars i amb cultius de macròfags.

Currículum

Vaig acabar la carrera el 2015 i també vaig cursar el Màster de Biologia Molecular, Bioquímica i Biomedicina de la Universitat Autònoma.
Actualment estic fent el doctorat i complemento la meva formació amb cursos específics com el de manipulació d’animals d’experimentació.

Grups de recerca

Núria Crua Asensio

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.