Sra. Núria Parera Pera

Institucions

Sóc doctora en química, amb molta experiència en la gestió de projectes de caràcter nacional i internacional. Tinc experiència en investigació en les àrees de la nanotecnologia, l'adhesió bacteriana i l'oncologia.

Currículum

Des del 2016 formo part de l'equip de Promoció a la Recerca del VHIR. Sóc gestora tant de projectes nacionals com internacionals. També he estat treballant, gràcies a una col·laboració entre l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i l'Institut Idiap Jordi Gol, com a gestora de projectes internacionals dins l'institut IDIAP.
Del 2011 al 2016 vaig treballar com investigadora i gestora de projectes a CICbiomaGUNE, al País Basc.
Del 2008 al 2011 vaig ser professora universitària i investigadora a la Universitat de Utrecht (Països Baixos). També vaig fer docència (com a professora convidada) a la Universitat de Gàmbia.
Participo en la Docència de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron dins el màster de Biotecnologia.
Vaig aconseguir el meu doctorat el 2008 a la Universitat de Chalmers, Goteborg (Suècia).
Núria  Parera Pera

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.