Dra. Patricia González Callejo

Institucions

Sóc investigadora predoctoral en l'àmbit del càncer de mama i actualment estic fent la meva tesi doctoral al departament de nanomedicina del VHIR. La meva tesi tene com a objectiu elucidar el paper dels exosomes en l'intercanvi d'informació entre les diferents poblacions cel·lulars del microambient tumoral.

Currículum

Vaig començar la meva trajectòria professional a principis del 2017 i des de llavors estic enfocant tots els meus esforços a obtenir resultats prometedors que permetin avançar en la teràpia dirigida contra el càncer de mama.
Patricia González Callejo

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.