Dra. Patricia Marrero Álvarez

Institucions

Hospital General

Farmàcia

Soc farmacèutica especialista en Farmàcia Hospitalària i des del 2021 treballo al Servei de Farmàcia. La meva activitat està centrada en la gestió clínica i la qualitat.

Currículum

Em vaig llicenciar en Farmàcia per la Universitat de La Laguna en 2009 i vaig realitzar la meva especialització via FIR de Farmàcia Hospitalària a l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València (2010-2014). Posteriorment, vaig treballar com a farmacèutica clínica al United Lincolnshire Hospitals NHS Trust al Regne Unit.

El 2017 es produeix la meva entrada en l'ICS en la Unitat de Coordinació i Estratègia de Medicament al Centre Corporatiu desenvolupant tasques d’avaluació de medicaments fins al 2021 quan em vaig incorporar a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.
Patricia Marrero Álvarez

Institucions

Hospital General

Farmàcia

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a predoctoral

Recerca en farmacia bàsica, translacional i clínica

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.