Dra. Patricia Zarzosa Martínez

Institucions

Sóc investigadora predoctoral en el grup de Recerca Translacional en Càncer en la Infància i l’Adolescència. Sempre he entès la ciència com una eina per millorar el món i la vida de les persones. Actualment treballo investigant noves estratègies terapèutiques contra el Rabdomiosarcoma. Paral·lelament continuo la meva formació científica cursant estudis de doctorat en Bioquímica, Biologia Molecular i Biomedicina.

Currículum

Sóc biotecnòloga, graduada per la Universitat de Vic (Barcelona) el 2015. Vaig realitzar el meu treball de fi de grau al grup de Recerca Translacional en Càncer en la Infància i l'Adolescència del Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR), en el qual continuo treballant actualment.

L’any 2016 vaig acabar el màster de Recerca Biomèdica Translacional i em vaig matricular al doctorat de Bioquímica, Biologia Molecular i Biomedicina de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

El meu treball al laboratori consisteix en l’estudi de diverses vies del desenvolupament embrionari relacionades amb l’oncogenicitat del Rabdomiosarcoma amb la finalitat de millorar les estratègies terapèutiques utilitzades actualment. Fem servir diverses tècniques de biologia molecular que permeten l’estudi genòmic i proteòmic de models tant in vitro com in vivo.
Patricia Zarzosa Martínez

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a postdoctoral

Càncer i malalties hematològiques infantils

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.