Dr. Pau Bosch Nicolau

Institucions

Hospital General

Malalties Infeccioses

Des del 2018 soc especialista en Medicina Interna, subespecialitzat en l'àrea de malalties infeccioses. La meva tasca assistencial la porto a terme al servei de Malalties Infeccioses i més específicament a la Unitat de Salut Internacional i Medicina Tropical Vall d'Hebron-Drassanes. A més, d'atendre malalts hospitalitzats amb malalties infeccioses, la meva especialitat són les malalties tropicals desateses com la malaltia de Chagas, la Leishmaniasis o els paràsits intestinals així com la tuberculosi i tots aquells processos relacionats amb la medicina del viatger i la salut internacional.

Currículum

Llicenciat en Medicina al 2012 per la Universitat de Barcelona, vaig cursar l'especialitat de Medicina Interna a l'Hospital Vall d'Hebron. Actualment, estic cursant els estudis de Doctorat a la Universitat Autònoma de Barcelona.

A l'àmbit de recerca, formo part de la Unitat de Salut Internacional i Medicina Tropical de l'Institut de Recerca Vall d'Hebron, Dintre aquest grup, participo en projectes de recerca en malalties tropicals i salut internacional. De forma més específica, la meva àrea d'interès és la malaltia de Chagas, la Leishmaniasis i la salut global. Participo en diversos projectes de recerca competitius i no-competitius mantenint relació amb centres col·laboradors a països com Angola, Brasil o Paraguay.
Pau Bosch Nicolau

Institucions

Hospital General

Malalties Infeccioses

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a predoctoral

Malalties infeccioses

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.