Dr. Percy Efrain Pantoja Bustillos

Institucions

Serveis transversals

Metge

Sóc metge especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública. Formo part de la Unitat de Qualitat de la Direcció de Qualitat, Processos i Innovació. La meva activitat es desenvolupa principalment en el suport a la planificació estratègica, la recerca en serveis sanitaris, el suport de la millora de la pràctica clínica i la gestió de qualitat.

Currículum

Em vaig incorporar a la Unitat de Qualitat l’octubre de 2021. He cursat el màster de Salut Pública de la UPF/UAB, el màster en Metodologia de la Recerca en Ciències de la Salut de la UAB i la diploma en Estadística en Ciències de la Salut de la UAB.

Tinc àmplia experiència en el suport metodològic i d’avaluació (planejament d’objectius i estratègies, indicadors, disseny d'estudis, assajos clínics, avaluació de la qualitat de l’evidència, revisions sistemàtiques), suport estadístic (gestió de dades i anàlisi amb STATA), gestió de projectes i equips en diferents àmbits.

He participat en diversos treballs d’investigació multicèntrics, i actualment estic realitzant la meva tesi doctoral relacionada amb la millora de la qualitat assistencial durant el període del peri-operatori.
Percy Efrain Pantoja Bustillos

Institucions

Serveis transversals

Metge

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.