Dr. Roger Meza

Institucions

Sóc llicenciat en Medicina i Cirurgia, especialista en Medicina Física i Rehabilitació pel servei de Rehabilitació de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Des de juny de 2016 treballo com a Coordinador mèdic de les Unitats de Neurorehabilitació al Centre d'Esclerosi Múltiple de Catalunya (Cemcat).

Currículum

Actualment compagino la meva tasca a Cemcat amb la coordinació de neurorehabilitació dels centres que té la Fundació Esclerosi Múltiple a Reus (Mas Sabater) i Lleida (Miquel Martí i Pol). He participat activament a la junta directiva de la Societat Catalana de Rehabilitació i al Comitè Docent de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron fins a l'any 2017 i sóc membre actiu de la Xarxa europea de Rehabilitació en Esclerosi Múltiple (RIMS). Formo part d’equips de treball pel desenvolupament de guies de tractament simptomàtic com la Guia Espanyola pel manejament de la bufeta neurògena, la Guia pel manejament de pacients de gran discapacitats a nivell europeu, i la Guia per a la prevenció de situacions de risc i maltractament entre d'altres.
Roger Meza

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.