Sr. Romà Freixas Martí

Institucions

Sóc en Romà Freixas, Cap de la Unitat d'Informàtica del VHIR. Desenvolupo una tasca de suport a l'activitat investigadora i al personal de suport, des de l'àmbit de la informàtica.

Currículum

Porto més de 20 anys vinculat al Campus Sanitari Vall d'Hebron. Gaudeixo desenvolupant la meva feina on cada dia tinc l'oportunitat d'aprendre.
Sóc Enginyer Tècnic en Informàtica de Sistemes per la UPC, i actualment estic cursant l'adaptació al Grau d'Enginyeria Informàtica de la UOC.
Romà Freixas Martí

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Cap d'Unitat

IT / Sistemes d'Informació

Direcció de Transformació Digital

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.