Dra. Rosa Domínguez Oronoz

Institucions

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Radiodiagnòstic (IDI)

Cap d'Unitat

Sóc metge especialista en radiodiagnòstic i Cap de la Unitat de Musculoesquelètic de l'Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats de l'Hospital Universitari del Vall d'Hebron.

Currículum

Em dedico a la patologia osteoarticular i musculotendinosa. Dins de la nostra secció disposem de diferents tècniques: radiologia convencional, Ecografia, Tomografia axial informatitzada i Ressonància magnètica.

El nostre camp abasta al politraumàtic agut, unitat de lesionats medul·lars, de sèptics, unitat de cremats . Patologia articular i unitat de tumors ossis i de parts toves, rehabilitació. Realitzem Tècniques d'intervencionisme diagnòstiques i de tractament.

Personalment tinc especial formació en ressonància magnètica i interès en el camp oncològic ossi i de parts toves i en patologia articular.
Rosa Domínguez Oronoz

Institucions

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Radiodiagnòstic (IDI)

Cap d'Unitat

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.