Dra. Rosa Mª Prieto

Institucions

Sóc llicenciada en Farmàcia i doctora en Biologia Molecular. Actualment, sóc la Cap de la Unitat d’Alta Tecnologia del VHIR, una unitat de suport a la recerca preclínica on oferim diferents serveis dins les àrees de Genòmica, Metabolòmica, Citòmica i Microscòpia, acompanyats d’assessorament tecnològic altament especialitzat. També organitzem i participem en activitats formatives de caràcter tecnològic i divulgatives de ciència en general.

Currículum

L’any 2000 vaig finalitzar la Llicenciatura en Farmàcia per la Universitat de Salamanca, i entre el 2000 i el 2005 vaig dur a terme els estudis de Doctorat al Centre d’Investigació del Càncer de Salamanca al grup del Dr. Xosé Bustelo. Posteriorment, vaig formar part del grup del Dr. Joan Seoane al VHIO com investigadora postdoctoral “Sara Borrell”. L'any 2010 em vaig incorporar a la Unitat d’Alta Tecnologia del VHIR com tècnic especialista en seqüenciació massiva, i posteriorment vaig ocupar el càrrec de Cap d’Unitat, fent-me responsable de la gestió i coordinació d’aquesta unitat de suport a la recerca preclínica, posició en la qual continuo actualment. Al llarg d’aquests anys hem posat en marxa nous serveis tant interns com externs, hem aconseguit una certificació de qualitat ISO9001: 2015, hem desenvolupat un sistema informàtic de gestió dels serveis i reserves integrat dins l’entorn del VHIR i continuem treballant en la millora continua dels serveis oferts així com en la sostenibilitat econòmica de la Unitat.
Rosa Mª Prieto

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Cap d'Unitat

Unitat d'Alta Tecnologia (UAT)

Core Facilities Preclínics

Àrea de Core Facilities

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.