Sra. Rosa Maria Pérez Garzón

Institucions

Hospital General

Nefrologia

Sóc auxiliar administrativa del Servei de Nefrologia i Trasplantament Renal des del març del 2022 a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

Currículum

Vaig començar a treballar el 1991 a l’Hospital Universitari de Bellvitge, adscrita al Servei d’Angiologia i Cirurgia Vascular, participant activament en l’àmbit científic com a Secretaria de la Asociación de Cirujanos de Habla Hispana, liderat pel doctor Josep Maria Capdevila Mirabet.
Posteriorment, em vaig incorporar com a Secretaria científica de la Fundació August Pi i Sunyer, actualment Institut de Recerca Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL).
L'any 2008, m’incorporo novament a l’ICS i fins al 2022 he estat vinculada al Servei de Nefrologia i Trasplantament Renal de l’Hospital Universitari de Bellvitge, liderat pel doctor Josep Mª Grinyó Boira. Durant aquest període vaig participar activament en l'organització de congressos i reunions científiques tant nacionals com internacionals i col·laborar amb el grup de recerca de Nefrologia i Trasplantament Renal de l’IDIBELL, sent membre del SGR adscrit a aquest grup.
El març del 2022 vaig iniciar una nova etapa a l’Hospital de la Vall d’Hebron, com a administrativa de la Unitat de Trasplantament Renal del Servei de Nefrologia. Així mateix, col·laboro activament amb el grup de recerca de Nefrologia i Trasplantament Renal del VHIR, liderat pel doctor Oriol Bestard, amb el qual treballo donant suport administratiu en les tasques científiques i de recerca.
Rosa Maria Pérez Garzón

Institucions

Hospital General

Nefrologia

Vall Hebron Institut de Recerca

Auxiliar de recerca

Nefrologia i trasplantament renal

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.