Sra. Rosa Somoza López de Haro

Institucions

Sóc llicenciada en Química i tècnic d'Anatomia Patològica i Citodiagnòstic. Treballo com a tècnic superior FPII. Suport recerca. Estic al grup de Patologia Molecular Translacional del Dr. Santiago Ramon y Cajal. La meva feina consisteix en posada a punt de tècniques i col·laboració en projectes de recerca en l'àmbit de la Biologia Molecular.

Currículum

Llicenciada en Química i Tècnic d'Anatomia Patològica i Citodiagnòstic.
Treballo en l'àmbit de sanitat des de l'any 1989, en un inici en laboratoris d'anàlisis clíniques on tinc molta experiència en anàlisis de bioquímica especial i cromatografia.
Des de 2007 fins a l'actualitat treballo al VHIR, en el grup de Patologia Molecular Translacional del Dr. Santiago Ramon y Cajal.
Les meves funcions són posada a punt de noves tècniques de Biologia Molecular, tinc experiència en tota mena de tècniques moleculars (PCR, qPCR, RT-PCR, seqüenciació, NGS), així com el seu posterior ús.
Col·laboro en projectes de recerca fent la part de tècniques moleculars dels estudis. des d'extraccions de DNA i RNA fins a la realització de tècniques moleculars.
Tinc publicacions de papers i pòsters com a col·laboradora.
Rosa Somoza López de Haro

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Tècnic de recerca

Patologia molecular translacional

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.