Dr. Santiago Perez Hoyos

Institucions

Soc Santi Pérez-Hoyos, Cap de la Unitat d'Estadística i Bioinformàtica (UEB) del VHIR. Duc més de 30 anys en el camp de l'estadística biomèdica i en l'actualitat em dedico a ajudar als investigadors a resoldre els seus problemes amb l'estadística i que els seus treballs estiguin ben dissenyats i analitzats.

Currículum

Llicenciat en Matemàtiques amb especialitat en Estadística i Doctor en Salut Pública. Amb formació postgrau específica en el camp de la Bioestadística en diverses institucions com Johns Hopkins Public Health School, Lancaster University, etc. Més de 30 anys d'experiència en la consultoria, docència postgrau i anàlisis de dades en ciències de la Salut.

Experiència com investigador en projectes competitius nacionals e internacionals, col·laborant durant molts anys en cohorts nacionals i internacionals de VIH. Participació en més de 180 articles científics.
Santiago Perez Hoyos

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Cap d'Unitat

Unitat d'Estadística i Bioinformàtica (UEB)

Core Facilities Preclíniques

Direcció d'Estratègia Externa

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.