Sra. Sara Ruiz Gallardo

Institucions

Soc Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, amb Màster en Gestió Cultural i postgrau en Disseny tecnopedagògic de programes, entorns i recursos, per la Universitat Oberta de Catalunya. Tinc molta experiència en el sector de l’educació superior, especialment en la seva vessant digital. Actualment, desenvolupo la meva activitat com a Gestora de Projectes dins de l'Àrea de Docència del Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR).

Currículum

Des de maig de 2019 treballo a la Unitat de Docència del Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR).
Prèviament, m'he dedicat a la Coordinació en espais culturals de la ciutat de Barcelona i a la Gestió Acadèmica de programes educatius propis en el sector privat.
Formació:
L'any 2009 em vaig llicenciar per la Universitat de Barcelona en Belles Arts i després, l'any 2013, vaig finalitzar el Màster en Gestió Cultural per la Universitat Oberta de Catalunya.
L’any 2021 i motivada per les meves ganes de continuar aprenent i adaptant-me als nous entorns digitals, vaig cursar, també a la UOC, el Postgrau en Disseny tecnopedagògic de programes, entorns i recursos.
Sara Ruiz Gallardo

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

P. Gestió i Adm. Gestor projectes

Docència

Direcció d'Estratègia Interna

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.