Dr. Sebastià González Peris

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Urgències Pediàtriques

Metge/ssa

Sóc en Sebastià González, pediatre d'Urgències Pediàtriques. A la Unitat compartim feina i experiències un equip de pediatres especialistes, infermeres pediàtriques, residents de pediatria que van rotant durant la seva formació, auxiliars d'infermeria, residents d'infermeria pediàtrica, zeladors, personal d'administració i de neteja amb l'únic objectiu d'oferir la millor atenció als nostres nens i nenes. Som referents en l'atenció de les urgències del nen amb malalties de base complexes, en sinergia amb les altres unitats del nostre centre i formem part del Servei de Pediatria, per a una cura integral del nen malalt.

Currículum

Vaig fer la residència en Pediatria a Vall d'Hebron, que vaig acabar el 2014. Des de llavors treballo a la Unitat d'Urgències Pediàtriques. Vaig ser coordinador mèdic de la Unitat des del 2016 fins al 2021 i actualment hi segueixo treballant com a facultatiu. Les meves àrees d'interès són la febre sense focus, la salut mental infantojuvenil i les emergències. També sóc tutor de residents de Pediatria.
Sebastià González Peris

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Urgències Pediàtriques

Metge/ssa

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.