Sra. Sheyla Pascual

Institucions

Soc llicenciada en Biologia amb Màster en Biobancs, Postgrau en Banc de Teixits Neurològics i Tècnica superior de laboratori d'anàlisis clíniques. Actualment desenvolupo la meva activitat com a Coordinadora Tècnica en el Biobanc HUVH, on continuo el meu desenvolupament professional amb la satisfacció de formar part d'una Institució que promou la recerca translacional i l'aplicació dels avanços del coneixement de la Recerca i la Innovació.

Currículum

Em vaig llicenciar en Biologia per la Universitat de Salamanca i vaig decidir ampliar coneixements cursant un Cicle Formatiu de Grau Superior com a Tècnica de Laboratori en anàlisis clíniques.

Durant la meva formació vaig realitzar pràctiques en el Banc Nacional d'ADN Carles III, on vaig coneixer de primera mà el funcionament d'un Biobanc i vaig poder treballar en un laboratori de cultius cel·lulars.

Vaig començar a formar part de l'equip del Biobanco HUVH en 2014 com a Tècnica de laboratori i, des de 2019 fins a l'actualitat, com a Coordinadora Tècnica.

He tingut l'oportunitat d'ampliar coneixements amb un Màster en Biobancs i ús de mostres biològiques humanes en Recerca Biomèdica per la Universitat Catòlica de València i un Postgrau en Banc de Teixits Neurològics per la Universitat d'Oviedo.

El meu treball se centra tant en la gestió del projectes de processament i de cessió de mostres biològiques humanes, com a rebre, emmagatzemar, processar mostres biològiques i registrar la informació associada segons protocòlegs específics en compliment de les normes de gestió de control de qualitat de laboratoris de Biobanc.
Sheyla Pascual

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.