Dra. Silvia Amoretti

Institucions

Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, Màster en Iniciació a la Recerca en Salut Mental per la Universitat de Barcelona i Doctora en Biomedicina amb menció internacional per la Universitat de Barcelona.

Currículum

Investigadora postdoctoral amb un contracte Sara Borrell (CD20 / 00177) a Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR), desenvolupa la seva activitat investigadora en el Grup 27 del Centre d'Investigació Biomèdica en Xarxa de Salut Mental (CIBERSAM) i és professora col·laboradora en el Màster d'Iniciació a la Recerca en Salut Mental i el Màster de Neurociències de la Universitat de Barcelona. Segueix una línia d'investigació amb producció significativa centrada en la reserva cognitiva, neuropsicologia i funcionament dels primers episodis psicòtics. És autora de 60 publicacions d'àmbit internacional acumulant amb un Índex h de 13 (WOS).
Silvia Amoretti

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a principal

Psiquiatria, salut mental i addiccions

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.