Dra. Susana Kalko Witruk

Institucions

Sóc líder del Work Package 3 (WP3: Clinical Network and Network of Patient-Level Data) a l'EU-PEARL Projecte (https://eu-pearl.eu/) al Vall d'Hebron Institut de Reçerca (VHIR). Estic treballant com a Senior Clinical Data Coordinator a la Unitat d'Estratègia del VHIR

Currículum

Sóc doctor en Física, i he treballat com a Biomedicine Data Scientist des de l'any 2002, adquirint una gran experiència en l'anàlisi i integració de cribratge massiu i dades clíniques. Sempre m'ha interessat molt l'aplicació de la ciència bàsica a la salut humana, especialment en equips interdisciplinaris, anàlisi i gestió de dades i projectes, avaluació del control de qualitat, curació i combinació de dades. Vaig col·laborar amb diferents grups de recerca en medicina sobre una gran diversitat de malalties utilitzant eines robustes i complexes i metodologies estadístiques, i les meves contribucions es poden trobar en molts articles científics publicats fins ara (https://orcid.org/0000-0002-6701-). 0233). Actualment, els meus interessos estan molt relacionats amb les funcions que desenvolupo a EU-PEARL, que són el desenvolupament de mètodes informàtics, especificacions i eines per interconnectar múltiples sistemes d'EHR hospitalaris, en un model federat. A més, estic treballant activament en l'harmonització dels criteris d'inclusió i exclusió dels assaigs de plataforma en consultes interoperables per utilitzar-les en dades clíniques del món real. Les metodologies i especificacions utilitzades a EU-PEARL ens donen un accés ràpid a grups de pacients candidats a l'assaig per a un possible reclutament posterior.
Susana Kalko Witruk

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Tècnic/a Grau Superior

Unitat de Projectes Estratègics

Àrea de Projectes Competitius

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.