Dra. Victoria Rello Saltor

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Hospitalització pediàtrica i Pediatria Hospitalària

Metge/ssa

Pediatra adjunta de la Unitat d'Hospitalització Pediàtrica i de la Unitat d'Hospitalització de Pacient Quirúrgic Pediàtric de l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona. Membre del grup de recerca de la Unitat de Patologia Infecciosa i Immunodeficiències de Pediatria i referent del grup de simulació d'Hospitalització Pediàtrica (GSHOP). Membre del consell de redacció de la publicació Pediatria Catalana.

Currículum

Llicenciada en medicina i cirurgia per la Universitat de Barcelona l'any 2012 i metge especialista en pediatria des de l'any 2017 en que vaig acabar la meva residència (via MIR) a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona. Des de llavors sóc adjunta especialista de la Unitat d'Hospitalització Pediàtrica i de la Unitat d'Hospitalització de Pacient Quirúrgic Pediàtric en aquest hospital. Durant 2 anys vaig complementar aquesta feina treballant com a pediatria d'atenció primària de l'àrea SAP Muntanya. Sóc membre del consell de redacció de la publicació científica indexada de la Societat Catalana de Pediatria anomenada "Pediatria Catalana" des de l'any 2014. Formo part també del Grup de recerca en malalties infeccioses en el pacient pediàtric del VHIR des del 2023 on col·laboro en diferents projectes. Sóc referent del grup de simulació d'Hospitalització Pediàtrica (GSHOP) i del procés d'humanització de la Hospitalització de la meva Unitat. Vaig treballar durant 3 anys com a pediatra referent a la Fundació Catalana Síndrome de Down formant-me durant aquest període en la malaltia pediàtrica associada a aquesta síndrome.
En l'àmbit docent, sóc tutora de residents de pediatria des de l'any 2021.
Victoria Rello Saltor

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Hospitalització pediàtrica i Pediatria Hospitalària

Metge/ssa

Vall Hebron Institut de Recerca

Tècnic de recerca

Infecció i immunitat al pacient pediàtric

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.