Sra. Zaida Soler Luque

Institucions

Actualment, em trobe cursant el Doctorat de Medicina en el Vall d'Hebron Research Institute (VHIR) l'objectiu del qual és explorar la complexa interacció entre la dieta i la microbiota i la seua relació amb la salut. Per a això, és fonamental caracteritzar, en primer lloc, el que es denomina una “microbiota sana” i els factors que incideixen en ella. Recentment, he finalitzat el Màster en Investigació Biomèdica Translacional així com el Grau de Biotecnologia en grup d'Alt Rendiment Acadèmic, tots dos cursats majoritàriament en anglés, aprofundint principalment en la branca d'Animal i Humana. Durant el transcurs d'aquests anys, he tingut l'oportunitat de col·laborar de manera voluntària amb diversos laboratoris, algun d'ells a l'estranger i de realitzar diverses activitats de voluntariat com ara el Programa Mentor, com a tutor de nous alumnes universitaris o Jornades de Portes Obertes, realitzant visites guiades en grup. Aquests reptes m'han permés desenvolupar una gran varietat de competències transversals relacionades amb el treball en equip o la gestió del temps. Em descric com una persona pacient, capaç de fer tasques que requerisquen dedicació a curt i llarg termini a més de flexible, ja que m'adapte a diferents àmbits d'investigació o horaris. Addicionalment, la meua capacitat imaginativa m'ha permés realitzar diferents dissenys com a part del Departament de promoció d'una associació estudiantil coneguda com BEST València. Em sent atreta a treballar principalment en l'àmbit de la Biomedicina i Farmàcia com a part d'un equip molt més gran, ja siga en el sector públic o privat.

Currículum

En 2019 vaig finalitzar el Grau de Biotecnologia en grup d'Alt Rendiment Acadèmic i en 2020 el Màster en Investigació Biomèdica Translacional, tots dos cursats majoritàriament en anglés, aprofundint principalment en la branca d'Animal i Humana.

En quant a experiència, he tingut l'oportunitat de col·laborar de manera voluntària amb diversos laboratoris. Durant 2017 vaig ajudar durant un mes en el COMAV de València en procediments de rutina com extracción de DNA, búsqueda en base de dades etc.
En 2019 també vaig tindre la oportunitat d'ajudar durant 1 mes en el laboratori de Microbiologia a la Uniwersytet Rzeszowski de Polònia. Seguidament vaig començar a desenvolupar el meu TFG en l'Institut Universitari de Ciencia y Tecnologia Animal durant 6 mesos amb l'objectiu d'estudiar la relació entre inflamació y l'alimentació de Dicentrarchus labrax amb diferents nivells de substitució de proteína animal.

Finalment en 2020 i fins a láctualitat em trobe treballant al VHIR, concretament en el Laboratori de Metagenòmica de Digestiu. La meua tesi consisteix en estudiar la relació existent entre la microbiota i diferents grups d'aliments i com aquests paràmeters poden influir en la nostra salud.
Zaida Soler Luque

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a predoctoral

Recerca en microbioma

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.