European University Hospitals Alliance (EUHA)

Des de Vall Hebron impulsem l'European University Hospital Alliance (EUHA), conjuntament amb els hospitals més importants d'Europa per posar en comú experiències innovadores i models de gestió.

Descripció del projecte

A Vall d’Hebron som amfitrions de l'European University Hospital Alliance (EUHA), formada pels hospitals universitaris més grans d’Europa que treballen en col·laboració per millorar els resultats dels pacients d’avui i de demà.

L’Aliança d’hospitals universitaris europeus es va fundar l'any 2017 amb el compromís de compartir la seva experiència en salut, recerca i educació. Cadascun dels membres és un hospital universitari líder dins del seu país amb una capacitat de més de 1.000 llits. Són llocs de referència nacionals i, en conjunt, abasten el 100% de les Xarxes Europees de Referència (ERN) existents. A més, tots els membres de l'Aliança tenen centres d'excel·lència en recerca i estan associats a una universitat.

L'objectiu general dels seus membres és exercir un paper actiu en la configuració del futur de l'assistència sanitària a la Unió Europea, compartint les millors pràctiques per al benefici del pacient i maximitzant els esforços per impulsar una recerca d'alta qualitat.

Els objectius de l'European University Hospital Alliance són:

 • Millorar els resultats per als pacients.
 • Millorar les oportunitats i experiències del personal membre de l'Aliança en tots els àmbits.
 • Enfortir les relacions amb els actors clau, com ara els responsables polítics, la Comissió Europea, empreses de tecnologia farmacèutica i mèdica i organismes de finançament.

Els nou membres de l'Aliança d’Hospitals Universitaris Europeus són:

 • Allgemeines Krankenhaus der Stadt Wien - Viena, Àustria
 • Assistance Publique - Hôpitaux de Paris - París, França
 • Charité - Berlín, Alemanya
 • Erasmus Universität Medisch Centrum - Rotterdam, Països Baixos
 • Hospital Universitari Vall d'Hebron - Barcelona, ​​Espanya
 • Karolinska Universitetssjukhuset - Estocolm, Suècia
 • King's Health Partners - Londres, Regne Unit
 • Ospedale San Raffaele - Milà, Itàlia
 • UZ Leuven - Leuven, Bèlgica

Entre tots els actors sanitaris, els hospitals universitaris tenen un paper important i són un dels principals impulsors i catalitzadors de la innovació.

L'Aliança vol reforçar la comunicació entre els hospitals universitaris, compartir bones pràctiques en els àmbits de l'atenció al pacient, la innovació i altres àmbits, i debatre qüestions per enfortir els sistemes sanitaris europeus. Tanmateix, l'Aliança pretén ampliar les oportunitats perquè investigadors, empleats clínics i altres treballadors obtinguin experiències en altres hospitals universitaris europeus i desenvolupin xarxes professionals.

Visita el web de l’Aliança per a més informació: http://www.euhalliance.eu/

 

L’Aliança d’hospitals té el compromís de compartir la seva experiència en salut, recerca i educació.

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.