Un coneixement més profund de les vies involucrades en la progressió d’aquests càncers fa avançar en el desenvolupament d’estratègies de prevenció i tractament. La col·laboració entre investigadors bàsics i clínics permet identificar de manera més senzilla les qüestions per resoldre en la manera com tractem els pacients amb malalties urològiques. Això permet aplicar els elements estratègics que, començant pels aspectes clínics específics, estudien els mecanismes moleculars de base de la progressió de la patologia.

El grup té diverses línies de recerca centrades, principalment, en el desenvolupament de noves estratègies i la generació de noves eines per ajudar en la diagnosi, prognosi i tractament de les malalties urològiques. També en la identificació de mecanismes i debilitats operants en la disseminació del càncer de pròstata, i l’estudi de nous tractaments per malalties de pròstata, tumors urològics i cirurgia laparoscòpica experimental. 

Entra a la pàgina del grup de recerca

Serveis
Ponderació
9

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.