Codi
3
Codi Hipàtia
426

Suport Nutricional

La Unitat de Suport Nutricional la forma un equip sanitari multidisciplinari i multiprofessional, integrat per metges de diferents especialitats, diplomats d’infermeria, dietistes nutricionistes, dietistes tècnics, auxiliars d’infermeria i personal administratiu. És, a més, una unitat transversal perquè dona suport a diferents Serveis. I destaca la seva tasca de formació.
El servei de Suport Nutricional compta amb l'acreditació
Autoria: Vall d'Hebron
Data de creació: 17.12.2021, 10:03
Data de modificació: 30.12.2021, 13:42
Comparteix-lo
T'ha resultat útil?

Endocrinologia i Nutrició

El Servei d’Endocrinologia i Nutrició atén pacients amb malalties de les glàndules endocrines,  que són les que secreten hormones a la circulació sanguínia, així com del metabolisme i de tots els aspectes relacionats amb l’estat nutricional en totes les etapes de la vida. Gràcies a la recerca translacional, duta a terme al nostre mateix campus hospitalari, podem aplicar  la investigació bàsica a la prevenció i al tractament, i optimitzar així l’atenció dels pacients des del punt de vista preventiu, diagnòstic i terapèutic.

El servei de Endocrinologia i Nutrició compta amb l'acreditació
Autoria: Vall d'Hebron
Data de creació: 17.12.2021, 10:03
Data de modificació: 30.12.2021, 13:41
Comparteix-lo
T'ha resultat útil?

Endocrinologia i nutrició

L’especialitat mèdica d'Endocrinologia i Nutrició inclou l’estudi i el tractament de les malalties de les glàndules endocrines, del metabolisme i tots els aspectes relacionats amb l’estat nutricional.

Places acreditades

1

Especialitats relacionades
Grups de recerca

Itinerari formatiu d'Endocrinologia i nutrició

Inclou el coneixement bàsic i clínic de les tècniques diagnòstiques, les mesures dietètiques i terapèutiques i tots els aspectes de Medicina Preventiva relacionats amb aquests camps. A la Unitat Docent d’Endocrinologia i Nutrició també participen altres especialitats com ara Medicina Interna, Cardiologia, Nefrologia, Neurologia, Pediatria, Medicina Nuclear i les Unitats de Suport Nutricional i d’Urgències.

Per què fer l'especialitat a Vall d'Hebron?

  • Perquè som un hospital terciari amb serveis capdavanters. El volum de pacients del centre ofereixen un gran potencial docent i d’adquisició d’experiència.
  • Perquè cobrim la majoria d’especialitats i tindreu la possibilitat de veure patologia complexa i d’aplicar mètodes diagnòstics i de tractaments capdavanters.
  • Perquè la nostra oferta docent s’adapta a la iniciativa i vocació de cada resident, amb opcions des de les més assistencial a la més investigadora.

Diabetis i metabolisme

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.