Actualment, el grup se centra en el disseny i desenvolupament d'assajos clínics per a tumors malignes genitourinaris amb la participació activa d'investigadors dels departaments d'Urologia, Radioteràpia i Oncologia Mèdica.

Avancen en recerca amb ajut de la creació de plataformes per forjar aliances, com la creació d'una plataforma de recerca translacional de càncer urològic, o la  creació d'una plataforma translacional per a recerca bàsica i de sarcomes en estreta col·laboració amb l'Institut d'Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) i el Centre de Recerca del Càncer de Salamanca (CIC). També en el si del mateix institut, estan ampliant la plataforma d'investigació translacional per al glioblastoma en col·laboració amb el grup d'Expressió Gènica i Càncer del VHIO.

Entra a la pàgina del grup de recerca

Ponderació
9

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.