Actualment el grup se centra en la posada en pràctica de la translocació d’ALK, l’estudi de l’eficàcia dels inhibidors PI3K/mTOR en pacients amb càncer de pulmó resistent a EGFR TKI, i l’estudi de l’eficàcia dels inhibidors de PARP en càncer de pulmó.

S’ocupa de l’anàlisi de les característiques epidemiològiques i clíniques de les dones diagnosticades de càncer de pulmó. Aposta pel reforç de la multidisciplinarietat per proporcionar una atenció òptima als pacients, i pren una intervenció activa en la lluita contra el tabaquisme.

Entra a la pàgina del grup de recerca

Ponderació
9

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.