L’equip té diverses línies de recerca consolidades, entre les quals la de neurotraumatologia, l’estudi de la hidrocefàlia i alteracions en la dinàmica del líquid cefaloraquidi, i la investigació de malformacions congènites craniocervicals.

Els projectes de recerca del grup UNINN, tradicionalment d’orientació clínica, han incorporat la recerca bàsica tot i mantenir una aproximació sempre centrada en els pacients. Un dels seus objectius principals és augmentar la recerca translacional per millorar la prognosi i qualitat de vida dels pacients.

Entra a la pàgina del grup de recerca

Serveis
Ponderació
9
Tags Media

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.