Bona Pràctica Clínica (BPC) en investigació

 
  Activitat Online —
17/05/2021 al 31/05/2021
17/05/2021 -- De 09:00h a 17:00h
Organitza :
Dra. Inmaculada Fuentes Camps. Directora de Core Facilities de la Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR). Servei de Farmacologia Clínica. Hospital Universitari Vall d'Hebron (HUVH).
Modalitat: Presencial
Comparteix-lo:

Es tracta d'un curs virtual amb vídeos explicatius. Després de la visualització dels continguts teòrics de cada tema, els participants tindran l'oportunitat de realitzar un test d'acte avaluació amb respostes acte explicatives per a garantir l'adquisició dels coneixements del curs. Així mateix, els alumnes podran accedir a informació complementària per a revisar i/o ampliar coneixements i enviar preguntes o dubtes per correu electrònic a través de la plataforma.
Existirà també un fòrum d'interacció amb els tutors i una sessió virtual final per a la presentació de casos pràctics d'aplicació dels principis de BPC i posada en comú de dubtes.
Finalment, es realitzarà un test final de 15 preguntes com a prova d'avaluació.
El contingut virtual del curs s'estima en unes 468 minuts d'estudi per part de l'alumne i la sessió virtual conjunta es realitzarà en 90 minuts de formació.

https://aula.vallhebron.com/aula/index.php?go=info_cursos&curso=343&idio...

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.