Curso de Actualització teòric-pràctica en Infecció per VIH -XI edició

 
  Sala d’actes de l’Àrea General, planta 10.  —
20/12/2021 al 21/12/2021
20/12/2021 -- De 09:00h a 17:00h
Dirigit a : Aquest curs està dirigit a professionals sanitaris amb interès en la infecció pel VIH, metges internistes no experts en VIH, metges d'atenció primària, metges en període de formació, o altres professionals que atenen amb freqüència persones afectes d'infecció per VIH
Organitza :
Dr. Adrià Curran, Dr. Jordi Navarro i Dr. Joaquin BurgosServei de Malalties Infeccioses
Modalitat: Presencial
Comparteix-lo:

La infecció per VIH continua sent una patologia prevalent en el nostre entorn. Un adequat control de la infecció per VIH permet que aquests pacients tinguin una bona qualitat de vida. Constantment es produeixen avenços en el control i tractament d’aquesta malaltia per la qual cosa és necessària una contínua actualització.

L’objectiu general del curs és actualitzar els coneixements en relació a la infecció per VIH per tal de millorar l’atenció i el control d’aquests pacients.

 

https://aula.vallhebron.com/?go=info_cursos&curso=326

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.