Som un campus sanitari de referència que comprèn tots els camps de la salut: l'assistència, la recerca, la docència i la gestió.
La professionalitat, el compromís i la recerca dels professionals del Campus són elements clau per poder oferir una assistència excel·lent.
Apostem per la recerca com a eina per aportar solucions als reptes que ens trobem dia a dia en el camp de l’assistència mèdica.
Gràcies al nostre potencial assistencial, docent i de recerca treballem per incorporar nous coneixements per generar valor als pacients, als professionals i a la mateixa organització.
Generem, transformem i transmetem coneixement en tots els àmbits de les ciències de la salut per formar els futurs professionals.
La vocació de comunicació ens defineix. T’obrim la porta a tot el que passa al Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus i t’animem a compartir-ho.
Donació per a hospital
Donació per a recerca
Dos de las principales preguntas que la ciencia actual tiene planteadas son qué es la vida y cómo se inició en nuestro planeta... o quizá fuera de él. El origen de la vida encierra varios interrogantes muy interesantes: ¿cuándo ocurrió?, ¿cómo?, ¿fue fruto del azar o de la necesidad?, ¿tuvo lugar solo una vez o varias? En la charla comentaremos los principales avances científicos que se están produciendo en este campo, a medio camino entre la química y la biología, y mostraremos cómo los primeros pasos de la evolución (que podemos simular en el laboratorio) sentaron las bases para la construcción de la biodiversidad de la que formamos parte.
CV: Licenciado en Química (especialidad de Bioquímica y Biología molecular) y doctor en Ciencias por la Universidad Autónoma de Madrid. Es científico titular del CSIC en el Centro de Astrobiología (CSIC-INTA), donde coordina la sublínea de investigación “Origen y evolución de biopolímeros informativos”. Su trabajo está centrado en la investigación sobre el origen de la vida y el “Mundo RNA”, la genética de virus y el desarrollo de biosensores. Posee amplia experiencia en divulgación de la ciencia. Es miembro de varias sociedades científicas, entre ellas, la International Society for the Study of the Origin of Life-International Astrobiological Society (ISSOL-IAS), y la European Society for Virology
Amfitrió: Grup de Malalties Hepàtiques josep.quer@vhir.org
L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD". Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca. Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat. Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament. Procedència: El propi interessat.