Webinar IRISCAT - Dra. Jessica González "El impacto de la COVID-19 en enfermedades respiratorias crónicas (EPOC y ASMA)"

 
  Activitat On Line —
23/09/2020
23/09/2020 -- De 16:00h a 17:30h
Organitza :
Vall d'Hebron Institut de Recerva (VHIR)
Modalitat: Presencial
Comparteix-lo:

Dra. Jessica González Gutiérrez, Investigadora IRBLleida. Médico Adjunto Neumología Hospital Arnau de Vilanova de Lleida

"El impacto de la COVID-19 en enfermedades respiratorias crónicas (EPOC y ASMA)"

El efecto de la COVID-19 en enfermos con patologías respiratorias crónicas como la EPOC y el ASMA es un tema  que se encuentra en un intenso debate y que merece ser analizado y discutido con detalle. En este seminario se pretende hacer una revisión crítica sobre el riesgo que presentan estas patologías en el curso de la enfermedad por COVID-19, así como los posibles factores que juegan un papel clave como son los tratamientos crónicos de estas enfermedades.

 

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.