Webinar VHIR - Dr. Pere Soler Palacín "La nostra experiència amb la COVID-19 a pediatria"

 
  Activitat Online —
02/09/2020
02/09/2020 -- De 16:00h a 17:30h
Organitza :
Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR)
Modalitat: Presencial
Comparteix-lo:

Dr. Pere Soler Palacín, Responsable/Coordinador del Servei de Malalties Infeccioses i Immunologia Pediàtrica de l'HUVH i Investigador principal del Grup de Recerca d'Infecció en el Pacient Pediàtric Immunodeprimit (VHIR)

"La nostra experiència amb la COVID-19 a pediatria"

L'afectació de la COVID-19 a pediatria ha estat molt menor que en el pacient adult tant en incidència com en gravetat. Tot i això, la infecció per SARS-CoV-2 en aquest grup de població ha presentat unes peculiaritats com poden ser la síndrome inflamatòria multisistèmica similar a la malaltia de Kawasaki i la síndrome de xoc tòxic o una menor transmissibilitat de la infecció.
Per aquest motiu, l'atenció a aquests pacients i la recerca associada ha suposat un repte que s'ha assumit per part d'un grup multidisciplinar específic al nostre centre.

Amfitrió: Dr. Juanjo González López, Unitats d'Identificacions, Antibiogrames i Vigilància de la Multirresistència | Laboratori de Recerca | Servei de Microbiologia. Vall d’Hebron. Barcelona Hospital Campus. jjgonzal@vhebron.net

Ja està disponible l’enllaç per apuntar-s’hi.

Inscriu-t'hi

La inscripció és gratuïta

 

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.