L’altra mirada de la recerca

Aquesta selecció d’imatges celebra els més de deu anys del Concurs de Fotografia Científica del Campus Vall d’Hebron. Cada any, el personal investigador d’aquesta institució dóna a conèixer el resultat de la seva recerca des d’un punt de vista diferent, amb imatges de gran valor estètic.

Les fotografies confeccionen un relat artístic d'allò que els científics veuen, experimenten i investiguen en el seu dia a dia, a simple vista o a través d'un microscopi.

La mirada sempre interrogativa de la recerca queda reflectida en aquestes belles i singulars imatges, que ens transporten amb la imaginació al laboratori i al cos humà.

La recerca d’avui és la salut de demà i explicar-la artísticament ha ajudat durant aquests deu anys a traslladar a la societat la importància del seu abast.

Vall d’Hebron Recerca

Volem que la recerca de Vall d'Hebron sigui un motor de transformació creant un impacte en la salut i qualitat de vida dels pacients i la societat, generant riquesa social i econòmica de manera responsable i sostenible, i esdevenint un referent global dels nous ecosistemes de salut.

En la recerca, dediquem tot el nostre temps a buscar cura per a malalties que avui no en tenen, a trobar millors tractaments i noves opcions terapèutiques, en forma d'assaig clínic, a intentar minimitzar els efectes secundaris i potenciar noves fórmules innovadores en l'àmbit de la salut per guanyar més temps i qualitat de vida.

Ara necessitem més temps per poder seguir investigant. Col·labora i #CompraTemps per seguir investigant i millorant la salut dels qui més estimem.

Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus

Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus és un referent mundial que ofereix atenció sanitària d’alta complexitat i on la gestió, l’assistència, la recerca, la docència i la innovació van plegades.

Som la suma de cinc institucions: l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, el Vall d’Hebron Institut de Recerca, el Vall d’Hebron Institut d’Oncologia, el Centre d’Esclerosi Múltiple de Catalunya i la Universitat Autònoma de Barcelona.

Totes cinc treballem plegades amb el mateix esperit pioner i amb un objectiu comú: millorar la salut i la qualitat de vida en totes les etapes de la vida generant, compartint i transferint coneixement útil que permeti avançar a la societat i al sistema sanitari.

11.000

11K

Professionals

17

17

Edificis

2.500

3K

Persones investigant

85

85

Grups de recerca

1.500

2K

Assaigs clínics actius

46

46

Formacions en especialitats i en recerca biomèdica

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.