Activitats el 14 de febrer amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Cardiopaties Congènites

D'11.00 a 13.00 hores, els nens i nenes podran gaudir d'activitats al vestíbul de la planta baixa de l’Hospital Infantil.

07/02/2020

El proper 12 i 14 de febrer, amb motiu del Dia Internacional de les Cardiopaties Congènites, Vall d’Hebron ha organitzat amb la col·laboració de l’associació CorAll Family, la Fundación Carme Chacón i l'Associació de Cardiopaties Congènites (AACIC) un seguit d’activitats per als nens i nenes hospitalitzats per tal de fer-los més agradable l’estança. Concretament, a partir de les 11.00 i fins les 13.00 hores, podran gaudir de les següents activitats al vestíbul de la planta baixa de l’Hospital Infantil:

Activitats adreçades al públic infantil:


Dia 12 de febrer de 9.30h a 15.00h

  • Repartiment de joguines a la planta 1 i la planta 2

Dia 14 de febrer d’11.00 h a 13.00h

  • Personatge de MickeyMouse
  • Maga Lilina
  • Taller de maquillatge
  • Narradors de contes
  • Arbre dels desitjos
  • Taller de pintura amb dits

Què són les cardiopaties congènites?

Les cardiopaties congènites són anomalies estructurals del cor i es pateixen des del naixement. Per tractar-les és necessari realitzar cirurgia. A Vall d’Hebron, les cardiopaties congènites durant l’edat pediàtrica s’atenen al Servei de Cardiologia Pediàtrica, i des del 2008 existeix un programa de trasplantament de cor pediàtric que s’estén des que es detecta que un pacient necessita un trasplantament fins a que es troba recuperat. Vall d’Hebron és l’únic centre català que fa trasplantaments de cor pediàtrics.

Comparteix-lo:

Documents adjunts

Document

20200214_activitats_dia_cardiopaties_congenites.pdf

Baixa

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.